Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 29, 2014, 08:58:37 PM
Home Help Login Register      
News: LiveATC.net Flyers Released!  Please click here to download & print a copy and be sure to post at an airport near you!


+  LiveATC Discussion Forums
|-+  Air Traffic Monitoring
| |-+  Listener Forum (Moderators: dave, RonR)
| | |-+  HELP-KSEA - Seattle WA, Western Washington Traffic Control
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: HELP-KSEA - Seattle WA, Western Washington Traffic Control  (Read 6677 times)
daydreamer152
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


« on: April 11, 2007, 08:25:21 AM »

I hope I only need help and there is not something wrong with the feed. I get "connection" but no audio. I get normal operation and audio on the other channels from the same area (KSEA Tower - Seattle WA) and others on this site. Is this some sort of malfunction on my end or are others having trouble here also?

I love this site and this channel in particular. If there is help I'll gladly accept it.

Thanks,
Logged
SEA797
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #1 on: April 11, 2007, 02:38:37 PM »

I'm experiencing the same ... no audio ... and can hear the "KSEA Tower" feed.
Logged
daydreamer152
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #2 on: April 12, 2007, 08:06:10 AM »

Thanks SEA797, that makes me feel better. I was concerned that there was something exclusive to my setup that was causing the loss. I hope the issues can be resolved as this is my favorite feed.
Logged
SEA797
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #3 on: April 20, 2007, 02:39:02 PM »

Is there a way to notify the feed's owner to this issue?  I missed listen to the feed.
Logged
joe8617
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 4


« Reply #4 on: April 20, 2007, 03:20:31 PM »

I have been experiencing the same issue for a couple of weeks.  Hopefully it can be resolved soon.
Logged
joe8617
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 4


« Reply #5 on: April 20, 2007, 03:24:00 PM »

For some reason I cannot post a notice about this on the outage page.  There is no option for posting a new topic.
Logged
IndyTower
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 324



« Reply #6 on: April 21, 2007, 11:43:58 PM »

For some reason I cannot post a notice about this on the outage page.  There is no option for posting a new topic.

The Feed Status page is actually for feeders to post issues with their own feed.
Logged
SEA797
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #7 on: May 07, 2007, 02:52:12 PM »

This feed is working again (i.e. with audio) ... woohoo!

thank you to those who made it works again!

-sea797
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2011, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!