Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 02, 2014, 10:08:47 PM
Home Help Login Register      
News: LiveATC.net Flyers Released!  Please click here to download & print a copy and be sure to post at an airport near you!


+  LiveATC Discussion Forums
|-+  Air Traffic Monitoring
| |-+  Listener Forum (Moderators: dave, RonR)
| | |-+  Problems with hosting a feed and MSN?
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Problems with hosting a feed and MSN?  (Read 3171 times)
StephenM
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 19


« on: May 15, 2005, 06:39:10 AM »

Anyone else here having a problem with MSN Messenger while they are hosting their feed? You may have noticed my feed (EGGX/EISN/EIKN) been down lately, but it is because I cannot send messages on MSN with the feed been up!  smiley
Logged

Stephen Murphy
dave
Site Founder
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3648



WWW
« Reply #1 on: May 15, 2005, 07:26:48 AM »

Quote from: StephenM
Anyone else here having a problem with MSN Messenger while they are hosting their feed? You may have noticed my feed (EGGX/EISN/EIKN) been down lately, but it is because I cannot send messages on MSN with the feed been up!  smiley


There is no connection between the feed software and MSN...at all.  Do you get an error message or something more specific?
Logged
Jason
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1260


CFI/CFII


« Reply #2 on: May 15, 2005, 09:24:32 AM »

Quote from: StephenM
Anyone else here having a problem with MSN Messenger while they are hosting their feed? You may have noticed my feed (EGGX/EISN/EIKN) been down lately, but it is because I cannot send messages on MSN with the feed been up!  smiley


I run MSN Messenger and haven't had a problem.  What version is it?
Logged
StephenM
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 19


« Reply #3 on: May 17, 2005, 02:30:33 AM »

Ok, thats odd.
Its MSN 7 (Not Beta).

After running the feed for a few days, I started getting messages that when I tried to send messages, they could not be sent. And once I dropped the feed, MSN returned to normal.
Logged

Stephen Murphy
Jason
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1260


CFI/CFII


« Reply #4 on: May 17, 2005, 06:30:38 AM »

Quote from: StephenM
Ok, thats odd.
Its MSN 7 (Not Beta).

After running the feed for a few days, I started getting messages that when I tried to send messages, they could not be sent. And once I dropped the feed, MSN returned to normal.


Go to the tools tab, and then audio and video tuner.  If you have a webcam or run audio conversations it might be taking away from the feed, but I doubt it...I would say re-install MSN
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2011, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!