Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 28, 2014, 08:18:25 PM
Home Help Login Register      
News: NEW Follow LiveATC updates on Twitter and Facebook


+  LiveATC Discussion Forums
|-+  Air Traffic Monitoring
| |-+  Listener Forum (Moderators: dave, RonR)
| | |-+  ypph feed...
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: ypph feed...  (Read 2529 times)
Chris Wright
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


« on: August 03, 2009, 06:59:21 AM »

g'day...

first time poster, looooong time listener from (west oz).

i changed isp lately (telstra bigpond - big corporate nasty but they were very nice when i wanted a new service at short notice!).

i can't get the ypph (my local oz major) feed to run. the feed is up and i've confirmed with carsten that he's streaming. however, wmp just opens and sits there 'connecting to media...' (this off the saved link, off the winamp and wmp icons off the webpage). also, the green buttons don't work either - java, flash, etc.

wmp works for other feeds, just not the ypph one.

any advice please?!
Logged

Chris Wright
West Oz, UTC+8
dave
Site Founder
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3675



WWW
« Reply #1 on: August 03, 2009, 07:30:06 AM »

Chris-

I am looking into it.

Dave
Logged
Chris Wright
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


« Reply #2 on: August 06, 2009, 04:33:25 AM »

no idea what you did dave...

but it's working again - cheers!
Logged

Chris Wright
West Oz, UTC+8
Chris Wright
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


« Reply #3 on: September 10, 2009, 11:54:13 AM »

unfortunately, having the same problem...

the feed is up but unable to recieve it. it's been gold since the previous posts above but the last week or so - tango uniform!

you able to throw a switch or otherwise get your socket set out again please dave?!

cheers from down under.
Logged

Chris Wright
West Oz, UTC+8
dave
Site Founder
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3675



WWW
« Reply #4 on: September 10, 2009, 11:57:49 AM »

The feeder changed to Apple AACP - it is supposed to be MP3.  I will get him to change it.
Logged
dave
Site Founder
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3675



WWW
« Reply #5 on: September 10, 2009, 01:19:28 PM »

Should be fine now.
Logged
Chris Wright
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


« Reply #6 on: September 10, 2009, 01:58:25 PM »

by golly - quick work.

cheers (again)
Logged

Chris Wright
West Oz, UTC+8
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!